Επιτυχημένη και η 6η Έκθεση Γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του έργου αλιΑμβρα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ανέζα Άρτας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο και τις καλύτερες προοπτικές τον κύκλο του προγράμματος αλιΑμβρα.
Η 6η έκθεση γευσιγνωσίας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την οργάνωση της αγοράς και την ανάδειξη των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας προέλευσης Αμβρακικού- Άρτας» που υλοποιεί το Επιμελητήριο Άρτας και συνέβαλλε σημαντικά στην προβολή των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας Αμβρακικού.
Με παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες συνταγές που αναδεικνύουν τη γεύση, την εμφάνιση και την ποιότητα των τοπικών αλιευμάτων, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα προϊόντα και να ενημερωθούν τόσο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους όσο και για την υψηλή διατροφική τους αξία.
Η διοργάνωση πλαισιώθηκε από την προβολή βίντεο με πληροφορίες για τα εκθέματα, διανομή πληροφοριακού υλικού και μουσική.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Ιωάννης Γκολομάζος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα την Άρτα, Χρυσόστομος Στύλιος, ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ, Γκόκας Χρήστος, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ανέζας, Τσάμπας Φώτιος, ο πρόεδρος αλιευτικού συλλόγου Δήμου Αρταίων, Πάνου Χρήστος, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Δημήτρης Χουλιάρας και ο Β’ Αντιπρόεδρος, Βασίλειος Μαγκούτης.

Skype Picture 2023 10 30T12 39 05 752Z
Μετάβαση στο περιεχόμενο