Πρόσκληση για την 3η Έκθεση Γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του έργου αλιΑμβρα

cropped aliamvra logo 2

Στην Κορωνησία Άρτας, θα πραγματοποιηθεί η 3η κατά σειρά έκθεση γευσιγνωσίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «αλιΑμβρα».

Με βασικό στόχο την ανάδειξη των τοπικών αλιευμάτων μέσα από παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες τεχνικές που πρωταγωνιστούν σε γεύση, εμφάνιση και ποιότητα, τα τοπικά αλιεύματα θα αποτελούν την πρώτη ύλη για φρέσκα εδέσματα που θα παρασκευάζονται σε πραγματικό χρόνο και θα προσφέρονται στον γενικό πληθυσμό, σε τουρίστες και επισκέπτες. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει cooking show, προβολή βίντεο με πληροφορίες για τα αλιεύματα του Αμβρακικού κόλπου και τις δράσεις του προγράμματος αλιΑμβρα, διανομή πληροφοριακού υλικού και μουσική.

Η έκθεση γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ στο Λιμάνι της Κορωνησίας και αποτελεί την τρίτη από τις εν συνόλω έξι αντίστοιχες που προγραμματίζονται στο πλαίσιο του έργου «Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την οργάνωση της αγοράς και την ανάδειξη των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας προέλευσης Αμβρακικού- Άρτας», που υλοποιεί το Επιμελητήριο Άρτας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο