6η Έκθεση Γευσιγνωσίας στην Ανέζα στα πλαίσια του έργου αλιΑμβρα

6η Έκθεση γευσιγνωσίας banner

Συνεχίζονται οι δράσεις του μεγάλου προγράμματος προβολής των προϊόντων Αμβρακικού Κόλπου «αλιΑμβρα» που υλοποιεί το Επιμελητήριο Άρτας.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη παίρνει η Ανέζα, μια περιοχή άμεσα συνδεδεμένη με τον Αμβρακικό Κόλπο, καθότι η ενασχόληση με την αλιεία αποτελεί ιστορικά μια από τις βασικές δραστηριότητες των κατοίκων της. Εκεί, λοιπόν, την ερχόμενη Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 στη πλατεία ( πλησίον σχολείου), δίνεται ραντεβού για μια ακόμα ανοιχτή στο κοινό έκθεση γευσιγνωσίας. 

Η Έκθεση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του προγράμματος «αλιΑμβρα» για την «Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την οργάνωση της αγοράς και την ανάδειξη των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας προέλευσης Αμβρακικού – Άρτας». Στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού για την ποιότητα των αλιευμάτων του σπάνιου υγροβιότοπου.

Στο χώρο, πέρα των άλλων, θα προσφέρονται σε όλους φρέσκα πιάτα παρασκευασμένα επιτόπου με συνταγές που αποτελούν παραδοσιακές και μοντέρνες προτάσεις για την κατανάλωση των αλιευμάτων που διακρίνονται για την γεύση τους και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο