Τσιπούρα Ψητή με Δενδρολίβανο ρίγανη και λεμόνι

Τσιπούρα Ψητή με δενδρολίβανο, ρίγανη και λεμόνι

Υλικά

1 τσιπούρα Αμβρακικού
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ δενδρολίβανο
1 κ.γ ρίγανη
1 λεμόνι
Αλάτι - πιπέρι
1-2 καρότα

stock photo fresh raw sea bream fish

Εκτέλεση

1. Καθαρίζουμε και πλένουμε την τσιπούρα, την τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε μέσα στο ψάρι δύο λεπτές φέτες λεμονιού, και λίγα από τα μπαχαρικά που αναγράφονται.
2. Πασπαλίζουμε από πάνω, το δενδρολίβανο, την ρίγανη, το λεμόνι, αλάτι – πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 180°C για 30′ λεπτά.
3. Σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο